maandag 14 juni 2021

Alles over Dordrecht

Albert Schweitzer Ziekenhuis overweldigd door steun samenleving

Albert Schweitzer Ziekenhuis overweldigd door steun samenleving

7 mei 2020

DORDRECHT - Het Albert Schweitzer Ziekenhuis is dankbaar voor de steunbetuigingen vanuit de samenleving de afgelopen tijd. Zowel bedrijven als particulieren hebben hun betrokkenheid getoond met het doneren van bloemen, fruit, pizza’s, cosmetica, lieve kaartjes, kindertekeningen, brood, kibbeling, gebak, cadeautjes variërend van sleutelhangers tot relaxstoelen. En ook mondmaskers, schorten, handschoenen en spatbrillen voor de veiligheid van het personeel en de patiënten.

“De talloze giften, de steun en de betrokkenheid van particulieren en bedrijven tijdens de coronacrisis hebben ons overweldigd,” vertelt het ziekenhuis op hun facebookpagina. “Onze dank is enorm. We blijven ons met hoofd, hart en ziel inzetten voor de beste zorg aan alle patiënten.”

Het ziekenhuis zegt trots te zijn op hun medewerkers, die zich vóór en achter de schermen en in alle denkbare functies tot het uiterste hebben ingespannen tijdens deze zware periode.

Deel dit bericht met je vrienden!