zaterdag 19 juni 2021

Alles over Dordrecht

Oproep bewoners Stadspolders: wie is zijn tablet kwijt?

4 mei 2020 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Op maandag 4 mei 2020 omstreeks 11:25 uur zagen agenaten een bekende woninginbreker / insluiper, al fietsend een tablet in zijn jas stoppen. Ze zagen dat de man uit de Dordtse wijk Stadspolders gefietst kwam. Nadat de man op de Groenezoom staande was gehouden, bleek dat de man ook in het bezit was van twee ringen, een tablet en een e-book reader. De man had geen plausibele verklaring voor het bezit van deze goederen.

De agenten achten de kans zeer groot dat de bovengenoemde goederen van diefstal afkomstig zijn. Tevens is de kans ook zeer groot dat de goederen zijn weggenomen in de wijk Stadspolders.

- Is er heden ochtend bij u ingebroken of heeft u toevallig uw achterdeur enkele seconden/minuten onbeheerd open gelaten?

- Bent u deze goederen kwijt of heeft u deze goederen niet meer in bezit dan zijn deze goederen wellicht bij u weggenomen.

Indien u een specifieke omschrijving kan geven van de goederen en/of kunt u aantonen dat deze goederen van u zijn, dan verzoeken wij u om contact met de politie op te nemen.

U kunt zich melden aan het politiebureau Overkampweg 109 te Dordrecht. U kunt ook telefonisch contact opnemen met 0900-8844.

Het registratienummer van de zaak betreft: 2020137235

Lees meer over:

diefstal tablet Stadspolders
Deel dit bericht met je vrienden!