donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Kunstmin laat zich via eigen talkshow vanaf maandag 20 april aan Dordrecht zien

18 april 2020

DORDRECHT -  Schouwburg Kunstmin laat Dordrecht vanaf as maandag (20 april) zien nog steeds een belangrijke huiskamer van de stad te zijn. Vijf speciale edities van de talkshow zijn te zien via Kunstmin TV en op facebook .

(bericht Kunstmin)

Vanaf maandag 20 april lanceert Kunstmin online speciale edities van talkshow Kunstmin Live via Kunstmin TV (op de website van Kunstmin) en via Kunstmin facebook.

In een week tijd presenteert Kunstmin vijf speciale, online afleveringen van Kunstmin Live, van elk een half uur.

Presentatoren Kees Thies en Marjolein Meijers ontvangen prominente Dordtse gasten als burgemeester Wouter Kolff, en Peter van der Meer (voorzitter van de Raad van Bestuur van het Albert Schweitzer ziekenhuis) e.v.a. & Dordtse muzikanten & performers.

In deze buitengewone tijd is het verlangen nog groter om met elkaar contact te houden. Kunstmin Live online wil hieraan een wezenlijke bijdrage leveren.

Prominente gasten uit Dordrecht

Journalist Kees Thies en theatermaker Marjolein Meijers ontvangen verderop volgende week na de aflevering met burgemeester Wouter Kolff, ook de directeur van het Albert Schweitzer ziekenhuis Dordrecht Peter van de Meer; Tineke Geertsma (Licht voor Dordt); de Dordtse horeca ondernemers Danielle Vol (Daantje) en Ad Janssen (o.a. Art & Dining); én twee directeuren van Dordtse culturele instellingen: Peter Schoon (Dordrechts Museum) en Jasper Damsteegt (Kunstmin).

Muzikale optredens

Zoals bij elke editie wisselen Dordtse muzikanten en performers ook in deze speciale Kunstmin Live edities elk goed gesprek af met optredens. Daarbij worden zij begeleid door de vaste Kunstmin Live huisband The Easytunes onder leiding van Maarten Teekens.

De volgende zangers en zangeressen geven online acte de présence: Vera Baldé, Lotte Okkerse, Jennifer Evenhuis, Ilona Snip, Thomas Florusse, Francesco Daniel en Marjolein Meijer

Professionele theatermaker

Kunstmin maakt al jarenlang professionele huisproducties, voor en samen met de mensen van deze stad en de regio. Daarin staan verhalen centraal die gaan over het leven en de bewoners in deze regio, over onze historie, ons gezamenlijke hier en nu. Voorbeelden hiervan zijn de Waarnemer van Dordrecht en Kunstmin Live.

Lees meer over:

live kunstmin
Deel dit bericht met je vrienden!