woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Burgemeester sluit woning in verband met illegale prostitutie

16 april 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Burgemeester Wouter Kolff heeft een woning in de Zeehavenlaan voor de duur van drie maanden gesloten vanwege illegale prostitutie. Vanuit de woning waren twee sekswerkers illegaal werkzaam.

Na een verdachte advertentie op internet hebben gemeentelijke handhavers samen met de politie een controle uitgevoerd in de woning in de Zeehavenlaan 106. Tijdens deze controle zijn twee sekswerkers in de woning aangetroffen.

Signaal
De woning is op last van de burgemeester voor de duur van drie maanden gesloten. De burgemeester wil met het sluiten van de woning de openbare orde herstellen, de loop op het pand wegnemen en een signaal afgeven dat tegen illegale prostitutie stevig wordt opgetreden.

Sluiting
De bewoner is over de sluiting geïnformeerd. De woningcorporatie heeft als eigenaar medewerking verleend aan de sluiting van het pand.

Deel dit bericht met je vrienden!