maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

De hoofdgast bij Studio De Witt, zaterdag 4 april, is de oud-voetballer Michel Valke

3 april 2020 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - De hoofdgast bij Studio De Witt, zaterdag 4 april, is de oud-voetballer Michel Valke (1959). De geboren Zwijndrechtenaar speelde als middenveldert voor Sparta, PSV, Dordecht’90,  Feyenoord en Olympique Lyonnais. Na zijn actieve  voetbalcarrière was Valke vijf jaar hoofd opleiding bij Dordrecht’90. Van 2001 tot 2007 was hij jeugdtrainer bij Feyenoord. Daarna ging hij aan de slag bij het videoanalyse team van die club.

In het Tweede uur is er aandacht voor de actualiteit van deze week uit Dordrecht en de Drechtsteden.
Items en reportages rondom de corona ontwikkelingen Dordrecht.

Dichter van Dienst Kees-Jan Visser

Politieke stamtafel
- Interview met burgemeester Wouter Kolff voorzitter Veiligheidsrtegio Zuid-Holland Zuid
- Interview Directeur GGD Zuid-Holland Zuid
- De Wantijbrug is weer vrijgegeven aan het verkeer.  Een gesprek met verantwoordelijk wethouder Rik van der Linden wat er nog meer te wachten staat mbt de N3.

Het radioprogramma Studio De Witt is iedere zaterdag live te beluisteren op Drechtstad FM:
Studio De Witt is van 10.00 tot 13.00 uur te beluisteren bij Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), Kanaal 951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Papendrecht FM:
De radiozender van RTV Papendrecht is te beluisteren op: luister live via de RTV Papendrecht app, te downloaden via de portals van Google en Apple, 105.0 Mhz in de ether, 105.9 Mhz op de Papendrechtse analoge kabel, kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL) en kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort.

Deel dit bericht met je vrienden!