woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe lichtinstallatie en kunstgrasveld bij Voetbalvereniging GSC/ODS

2 april 2020

DORDRECHT - Bij de voetbalvereniging GSC/ODS aan de Nieuwe Noordpolderweg in Stadspolders wordt hard gewerkt. Het voetbal en alle activiteiten van de club liggen de rest van het seizoen in verband met het coronavirus dan wel stil, maar de geplande verbeteringen op het terrein van de club zijn sinds vorige week in volle gang.

De lichtmasten langs het hoofdveld zijn voorzien van nieuwe lampen, langs het tweede veld komt een hele nieuwe lichtinstallatie en het kunstgrasveld krijgt een nieuwe mat.

Het afstellen van in totaal 56 lichtbakken op het hoofdveld is vannacht gedaan. Dit moet nu eenmaal in het donker gebeuren. De lichtbakken zijn nu voorzien van LED-lampen.

Het werk aan het kunstgrasveld is even gestopt, omdat de productie van nieuwe matten door het coronavirus stil lag. Het is nog niet bekend wanneer de matten weer geleverd kunnen worden.

Door het gebruik van LED-lampen (die ook op het tweede veld komen) gaat de stroomrekening omlaag en de capaciteit van de meterkast omhoog. Daardoor kan de club ook in de keuken van gas naar elektriciteit overstappen. GSC/ODS wordt zodoende steeds duurzamer.

Dit alles zorgt ervoor dat de club over enkele weken beschikt over een topaccommodatie met een flinke verruiming van mogelijkheden om te spelen en te trainen.

Deel dit bericht met je vrienden!