dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

Plusbus ontvangt mooi geldbedrag

2 april 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De uitslag van Help Nederland Vooruit is bekend. De Plusbus heeft een donatie van € 1500,00 ontvangen. Hiermee gaan zij uitstapjes organiseren voor ouderen die gebruik maken van de Voedselbank Dordrecht.

Help Nederland Vooruit is een initiatief van het ING Nederland Fonds.  Dit fonds steunt lokale initiatieven met een geldbedrag. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het aantal stemmen. Het Spectrum deed hiervoor in januari een oproep en wil nu iedereen die gestemd heeft hartelijk bedanken. Hoewel er in verband met het coronavirus tijdelijk geen uitstapjes mogelijk zijn, hoopt De Plusbus later dit jaar met de donatie nieuwe activiteiten te kunnen organiseren.

De Plusbus is zes jaar geleden opgericht om ouderen in Dordrecht een leuke dag te bezorgen. Samen uitgaan is leuker dan alleen. Met de Plusbus kunnen ouderen er nagenoeg dagelijks op uit. Samen met maximaal zeven medereizigers, een chauffeur en gastvrouw gaat men naar de leukste plekjes van Nederland en België. Dit is mede mogelijk door de inzet van 40 enthousiaste vrijwilligers.

Foto: Ginie is vrijwilligster bij De Plusbus en neemt de cheque in ontvangst.

Lees meer over:

Voedselbank plusbus uitstapjes
Deel dit bericht met je vrienden!