dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Online-infomiddagen bij Da Vinci College

27 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Kiezen voor een vervolgopleiding is niet altijd makkelijk. Eindexamenkandidaten hebben vragen over de inhoud van een opleiding, toelatingsrecht of de mogelijkheid tot passend onderwijs. Velen hebben hulp nodig bij het maken van een studiekeuze. Het ROC Da Vinci College, onderwijsinstelling voor mbo-onderwijs, entree en vavo, laat weten, ondanks de sluiting van het schoolgebouw, altijd bereikbaar te zijn. Bovendien organiseert het Da Vinci twee extra online-infomiddagen. Op 31 maart en 16 april kunnen eindexamenkandidaten, herintreders en zij-instromers die op zoek zijn naar een passende studie via videochat in contact komen met studieloopbaanadviseurs en docenten en een uitgebreid persoonlijk gesprek voeren.

Voor vmbo-scholieren is het verstandig om deze keuze te maken voor 1 mei 2020. Dit is de datum waarop het toelatingsrecht tot mbo-studies vervalt. Aanmelden kan na deze datum nog wel. De onderwijsinstelling is dan echter niet verplicht de gegadigde in te schrijven. Snel op zoek dus naar een geschikte opleiding.

Vooraf aanmelden voor de online-informatiemiddag voorkomt onnodig wachten. Dit kan via https://www.davinci.nl/aanmelden-online-informatiemiddag. De infomiddag vindt plaats op 31 maart en 16 april tussen 14:00 en 17:00 uur.

Op 29 april zou ook een online poker toernooi van start gaan, waar altijd vele studenten aan meedoen. Vele online casino spelers zijn full time studenten en zijn zeker gewend aan het het favoriete pokerspel, texas holdem, met ook een grote kans om met de eerste prijs ervan door te gaan.  Wacht niet langer en schrijf je dus ook in.

Lees meer over:

opleiding
Deel dit bericht met je vrienden!