Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Tijdelijke regeling inkomensondersteuning voor zzp'ers en (kleine) ondernemers in de Drechtsteden' foto: pixabay
26mrt

Tijdelijke regeling inkomensondersteuning voor zzp'ers en (kleine) ondernemers in de Drechtsteden

DORDRECHT/DRECHTSTEDEN - Bent u zzp'er of (kleine) ondernemer én inwoner van de Drechtsteden en heeft u als gevolg van de coronacrisis direct inkomensondersteuning nodig? Voor u is er de 'Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Bbz) '. Voor een digitale aanvraag kunt u terecht bij de Sociale Dienst Drechtsteden.

Voor wie?
De extra tijdelijke ondersteuning voor gevestigde ondernemers is gemaakt voor zelfstandig ondernemers die in de knel komen door de coronacrisis. Voor hen heeft het kabinet financiële ondersteuning beschikbaar gesteld.

Het kabinet doet een moreel appel op ondernemers om zich alleen in die situatie te melden. Zo wordt onbedoeld gebruik van publieke middelen en onnodige druk op de uitvoering voorkomen .

Hier kunt u de aanvraag indienen en kijken of u in aanmerking komt voor de overbruggingsregeling.Deel dit bericht met je vrienden!