zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Afgelasting fietsvierdaagse

26 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De 8e editie van Rond Uit Dordrecht kan dit jaar helaas niet doorgaan in verband met het coronavirus. Het spijt de organisatie heel erg, maar de gezondheid van alle deelnemers en vrijwilligers is het allerbelangrijkste.

de organisatoren hebben nog overwogen om de fietsvierdaagse naar later in dit jaar te verschuiven, maar volgens hen is dat niet realistisch. Veel evenementen worden nu immers naar het najaar verplaatst, wat tot een gigantisch drukke agenda leidt. Daarbij is nog onduidelijk of alles dan wel kan plaatsvinden.

Veel van hun vrijwilligers waren al gezamenlijk bezig om weer mooie routes uit te zetten. Routes waar ze allemaal heel trots op waren, en die vast en zeker weer op de enthousiaste waardering van de deelnemers konden rekenen. Voor de vrijwilligers was die voorbereiding een gezellige activiteit, die altijd tot veel creativiteit en nieuwe contacten heeft geleid.

Deelnemers die zich inmiddels hebben ingeschreven, zullen op korte termijn het volledige inschrijfgeld terugkrijgen.

De organisatie van de fietsvierdaagse hoopt dat iedereen volgend jaar gezond en wel weer kan meedoen aan de dan 8e editie van dit mooie en gezellige evenement. Tot die tijd, blijf gezond, blijf bewegen en blijf vooral lekker fietsen.

Met een hartelijke groet van de organisatie en de vrijwilligers van Rond Uit Dordrecht, Jan van Efferen,  William Nederpelt en Toos Reenders.

Deel dit bericht met je vrienden!