Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Lepeltje lepeltje Dordrecht uitgesteld' Archieffoto
26mrt

Lepeltje lepeltje Dordrecht uitgesteld

DORDRECHT -  Lepeltje Lepeltje Dordrecht stond in het Hemelvaartsweekend van 21 tot en met 24 mei gepland. Om COVID-19 terug te dringen vinden er tot en met 1 juni geen evenementen plaats. Deze maatregel van de overheid betekent dat het evenement in het Weizigtpark niet plaatsvindt op de oorspronkelijke data. De organisatie kijkt naar de mogelijkheid om het culturele foodfestival te verplaatsen naar een later moment.
 
“Op dit moment zijn we druk in overleg of het mogelijk is om Lepeltje Lepeltje Dordrecht verplaatsen naar een later moment. Zodra we meer weten, communiceren we dit zo snel mogelijk. Veiligheid en ieders gezondheid staat daarbij natuurlijk voorop, in deze situatie is samenkomen namelijk niet mogelijk. We hopen dat de huidige maatregelen het virus zodanig terugdringt dat we nog met volle teugen van de zomer kunnen genieten.” - Organisatie Lepeltje Lepeltje.
 
De organisatie wenst alle getroffenen, mensen in de zorg, cateraars, freelancers, leveranciers, collega-organisaties en alle andere betrokkenen veel sterkte.
 
LEPELTJE LEPELTJE DORDRECHT
Weizigtpark, Dordrecht
Gratis toegankelijk
Nieuwe datum nog in afwachting
http://lepeltje-lepeltje.com/dordrechtDeel dit bericht met je vrienden!