maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe maatregelen coronavirus ook merkbaar in Dordrecht

15 maart 2020 (door Paul Schrandt)

DORDRECHT - De laatste nieuwe maatregelen, die vanmiddag vanuit Den Haag bekend zijn gemaakt, slaan in als een bom. Hoewel de nieuwe maatregelen in de lijn der verwachting lagen, komt het blijkbaar voor veel mensen toch nog onverwacht.

De nieuwe maatregelen bestaan onder andere uit het verlengen van de huidige crisis periode naar 6 april, het sluiten van de scholen alsmede sportclubs, seksclubs, horeca en coffeshops. Supermarkten blijven vooralsnog open.

Met name de sluiting van de horeca, die al een half uur na de persconferentie van kracht ging, heeft veel mensen op de been gebracht, zoals bijvoorbeeld te zien is bij Coffeeshop 't Geeltje aan de Sint Jorisweg. Nadat deze haar deuren had gesloten om precies 18.00 uur, stonden er nog steeds tientallen mensen buiten, die onverrichte zaken huiswaarts keerden. Ook bij verschillende snackbars was dit het gevval.

Deze beelden waren overal in Dordrecht zichtbaar alsmede in het hele land.

Foto: Paul SchrandtOok bij Coffeeshop Joy stond een lange rij.

Foto: Onbekend

Lees meer over:

corona horeca coffeeshop virus
Deel dit bericht met je vrienden!