zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Wereld Recycling Dag bij Wijk voor Wijk

12 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op 18 maart is het Wereld Recycling Dag. Recycling en upcycling staan hoog in het vaandel bij Wijk voor Wijk, sterker nog: heel veel in de nieuwe locatie aan De Savornin Lohmanweg 21 is gemaakt of ontstaan uit hergebruik. Dit laten we graag zien aan de rest van de wereld. Iedereen is van harte welkom om op deze dag langs te komen.

Enthousiaste klussers mogen gebruik maken van de goed uitgeruste werkplaats. Bij de Kleine Milieustraat kunnen bewoners hun gescheiden afval inleveren en bruikbare spullen kunnen ingeleverd worden voor Geef het Dordt. De kinderen van de Kidsclub maken vogelhuisjes, recyclen met resthout!
Kortom: er is voor iedereen wat te doen. Kom gezellig langs tussen 10.00 en 16.00 uur om de werkplek te bekijken, om ideeën uit te wisselen, zelf te klussen of om afval in te leveren.

Lees meer over:

savornin lohmanweg recycling wvw
Deel dit bericht met je vrienden!