zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Q Vallento winnaar Grote Prijs van Dordt DJ-Producer

10 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Afgelopen zaterdagavond gingen de dj’s de strijd met elkaar aan. Ze maakten kans op te gekke prijzen die hun carrière een stapje verder helpen.

De avond begon sterk met DJ Pyron als opener. Met zijn dansbare afrohouse had Q Vallento grote schoenen om te vullen. Gelukkig kwam Q vallento sterk uit de hoek met een goede balans tussen eigen producties en house hitjes. YoungKings had met een groot arsenaal aan gast artiesten een flink feestje op het podium. De avond sloot af met WiNa die een sterke set vol afrohouse draaide. The Basic boys, die de avond tevens presenteerde, draaiden tussen de dj’s door. Hierdoor was er de hele avond lang lekkere muziek dat zorgde voor een leuke sfeer.

Winnaars pro price en support price
Na een kort jury beraad, werd Q Vallento bekroond tot winnaar van de pro price. De jury vond de hoge kwaliteit van de eigen producties en de originaliteit van de set zelf de doorslag gevende factor. Met een hoge decibel meting tijdens het juichen en daarbij natuurlijk de grote hoeveelheid publiek, won DJ Pyron de support price.

Q Vallento
Hij is vooral te vinden in zijn studio waar hij dagen aan het produceren is. Daarnaast is hij ook maandelijks te vinden bij het dj café in popcentrale. Door zijn originele set viel hij op, van house tot de Efteling. Hierdoor werd zowel het publiek als de jury verrast. We kunnen nog veel van Q Vallento verwachten als hij op deze manier zijn carrière verder ontwikkelt.

Dj Pyron
Als kleine jongen was hij al begonnen met produceren. Hij heeft als ambitie om door te breken in Londen. Aan zijn sterke set te horen zou het zeker kunnen lukken.

Deel dit bericht met je vrienden!