vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Woensdag aftrap van expositie rond vierhonderdste geboortedag schilder Albert Cuyp

6 maart 2020

DORDRECHT - De grootste expositie van het Dordrechts Museum, rond 800 jaar stad Dordrecht en het vierhonderdste geboortejaar van schilder Albert Cuyp, beleeft volgens de gemeente op woensdag 11 maart om half vier de aftrap. Het eerste werk voor de expositie komt binnen in het museum.

Bericht gemeente:

Woensdag 11 maart 15.30 uur: aftrap Aelbert Cuyp tentoonstelling

Van 27 september 2020 tot 14 maart 2021 houdt het Dordrechts Museum de grote tentoonstelling 'In het licht van Cuyp'. Dit is één van de grootste projecten uit de viering van Dordrecht 800 jaar stad. Op 11 maart komt het eerste werk van Cuyp voor deze tentoonstelling binnen in het Dordrechts Museum. Wethouder Piet Sleeking is daarbij aanwezig. Het schilderij wordt de komende maanden gerestaureerd.

Lees meer over:

cuyp sleeking
Deel dit bericht met je vrienden!