zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Recherche Dordrecht zoekt getuigen en of betrokkenen mishandelingen tijdens carnaval

2 maart 2020

DORDRECHT - Afgelopen vrijdag heeft de recherche Dordrecht een oproep geplaatst voor getuigen en of betrokkenen van mishandelingen tijdens carnaval.

In de nacht van zondag 23 februari 2020 op maandag 24 februari 2020 werden er drie personen mishandeld. Deze mishandelingen hebben plaatsgevonden in een treintoestel vanaf Breda richting Dordrecht, vertrektijd 00:39 uur, en op het stationsplein in Dordrecht.

Die nacht zijn vier personen aangehouden, hiervan zitten momenteel nog twee verdachten vast. De politie heeft het vermoeden dat meerdere mensen slachtoffer zijn geworden van mishandelingen deze nacht door dezelfde groep personen.

Mocht jij, of één van je vrienden betrokken zijn, of getuige zijn geweest van deze mishandelingen dan komt de politie graag met je in contact. Dat kan via het algemene nummer van de politie op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Lees meer over:

carnaval mishandelingen
Deel dit bericht met je vrienden!