donderdag 13 augustus 2020

Alles over Dordrecht

Het KLEIN Toneel speelt de klucht De Flat van Jet

29 februari 2020

DORDRECHT - Het KLEIN Toneel speelt in maart de nieuwe voorstelling ‘De Flat van Jet’ in De Oude School. ‘De Flat van Jet' is een klucht van Haye van der Heyden en geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar.

Het verhaal
De Flat van Jet is een komische klucht vol deuren, overspel en misverstanden. Het vertelt het verhaal van Jet, die een flat in de stad heeft waar ze haar minnaar Karel ontmoet. Jet wil van Karel af en de flat heeft ze dan eigenlijk ook niet meer nodig. Karel, die ook getrouwd is – wat de snel jaloerse Jet niet weet – leent de flat weleens uit aan zoon André, die daar zo nu en dan met een vriendinnetje komt. Maar dan neemt Natas, één van die vriendinnetjes en op zoek naar woonruimte, Veertje, de dochter van Jet, mee. En dan gaat het mis...

‘De Flat van Jet’, geregisseerd door Erwin van Heusden, is te zien van 7 t/m 15 maart in De Oude School in Dordrecht. Kaarten à €9,- (excl. servicekosten) zijn verkrijgbaar via www.hetkleintoneel.nl

Deel dit bericht met je vrienden!