donderdag 9 juli 2020

Alles over Dordrecht

Opnieuw een Operatie Pannekoek bij DOOR

29 februari 2020

DORDRECHT - Op zondag 8 maart vindt de tweede editie plaats van het familie-evenement Operatie Pannekoek. Naast het gezellig samen smullen van de pannenkoeken, zorgt  Sandra Nuñez voor vertier.

Operatie Pannekoek is een populaire kinderactiviteit bij het culturele ontmoetingscentrum DOOR. De vorige editie, in oktober vorig jaar, was helemaal uitverkocht. De kinderen kunnen hun vader, moeder, opa, oma, buurvouw, vriendjes en vriendinnetjes meenemen, die zich hier ook prima zullen vermaken.

Sandra Nuñez zorgt voor de activiteiten. Zo is er bewegen op muziek, spelen met de adem, heerlijke pannenkoeken bakken op elkaars rug ( masseren) en genieten van een weg-droom-verhaal tijdens de ontspanning.

Operatie Pannekoek is van 12:00 tot 14:00 uur. De bar is open vanaf 11:30 uur. Ticketverkoop bij DOOR, aan de Spuiboulevard 220, vindt plaats op woensdag van 08:30 tot 14:00 uur en op vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur. Bellen kan ook. Bel Esther op 0626238556. Een kaartje kost € 5,-. Er is een beperkt aantal tickets verkrijgbaar, dus wees er snel bij. (geen verkoop op de dag zelf). Voor meer informatie kun je terecht bij Esther, mailen kan ook:  esther21@kpnmail.nl .

De volgende Operatie Pannekoeken zijn op 10 mei en op 21 juni, met entertainment door Gerard Laurens. Vervolgens wordt er na de zomervakantie doorgegaan.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!