zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

18 april: Dwars door de Nieuwe Biesbosch voor De Hoop

25 februari 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op zaterdag 18 april is de eerste tocht van Vrouwen lopen voor Vrouwen 2020. Wandel mee dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch, een prachtig (en vaak onontdekt!) natuurgebied dichtbij de stad Dordrecht. Er is een tocht van 12 en 13 km. Met deze sponsortocht halen de deelnemers geld op voor kwetsbare vrouwen die hulp krijgen bij De Hoop en Terwille. Inschrijven kan op vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

Terwijl de vogels volop fluiten en de natuur tot bloei komt kun je genieten van de weidse uitzichten in de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Na afloop staat een heerlijke high tea klaar. Als deelnemer zamel je geld in voor vrouwen die hulp ontvangen bij projecten van De Hoop en Terwille. Bijvoorbeeld het Inloophuis De Hoop, waar vrouwen komen die dakloos zijn. Ook steun je met je deelname vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Mede dankzij jou kunnen zij een nieuwe start maken.

Kom in beweging
Wandel je ook mee op zaterdag 18 april? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes!

Tochten in heel Nederland
Heerlijk wandelen of rennen en tegelijkertijd omzien naar de ander. Dat is het uitgangspunt van Vrouwen lopen voor Vrouwen. In 2020 zijn er tochten dwars door allerlei natuurgebieden in Nederland. Naast de wandeltocht in Dordrecht zijn er tochten in Zwolle, Dongen, Almere, Nieuwerkerk a/d IJssel en Groningen. Kies de uitdaging die bij jou past. Kijk op vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.

Lees meer over:

vrouwen de hoop lopen
Deel dit bericht met je vrienden!