donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Platen bevestigd bij kapot gewaaide ramen seniorenflat Zephyr

24 februari 2020

DORDRECHT - De storm van gisteren heeft voor veel overlast gezorgd. Bij de seniorenflat Zephyr aan de Talmaweg in Crabbehof  waren zelfs door de harde rukwinden enkele ruiten kapot gewaaid. Het was al weer de vierde officiele storm van dit jaar.

De kapot gewaaide ramen veroorzaakten gevaarlijke situaties. De politie sloot voor de veiligheid tijdelijk het kruispunt Talmaweg - Hugo van Gijnweg af.

Trivire heeft inmiddels platen kunnen plaatsen op de plaatsen waar de ramen eruit gewaaid zijn. De maatregelen zoals de afzetting van het kruispunt Talmaweg - Hugo van Gijnweg zijn al een tijdje opgeheven.

KNMI
Voor vandaag voorspelt het KNMI in het westen en op het IJsselmeer nog zware windstoten. Tot aan het begin van de avond komen er in de westelijke kustprovincies en in het IJsselmeergebied zware windstoten voor van 75-90 km/u. De windstoten komen uit een zuidwestelijke richting. Voor het komende weekend is er een kans van 40 tot 50% op zware weerstoten.

Lees meer over:

storm Zephyr Talmaweg
Deel dit bericht met je vrienden!