Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Moeder aan de Lijn komt naar Dordrecht voor een Meet Up met mantelzorgers'
24feb

Moeder aan de Lijn komt naar Dordrecht voor een Meet Up met mantelzorgers

DORDRECHT - MEE Mantelzorg organiseert in samenwerking met het ministerie van VWS, New Amsterdam en WeHelpen een Meet Up in het Wantijpaviljoen in Dordrecht op maandagmiddag 30 maart. Mantelzorgers zijn van harte welkom om aanwezig te zijn. Tijdens de Meet Up wisselen mantelzorgers ervaringen uit aan de hand van filmfragmenten uit de documentaire Moeder aan de Lijn. De host van deze middag is Eric Corton, bekend van televisie en de voorstelling ‘Ma’.

Moeder aan de Lijn         
In de documentaire Moeder aan de Lijn zorgen Elien, Carin en Hanna voor hun ouder wordende moeders naast hun eigen gezin en drukke levens. Dit doen ze uit liefde, maar soms zorgt plichtsbesef voor spanning en frustratie. De rollen van ouder en kind draaien zich om in deze observerende en emotionele documentaire over mantelzorg. Aan de hand van fragmenten uit deze documentaire praten aanwezigen door over het onderwerp mantelzorg. Eric Corton heeft veel affiniteit met mantelzorg. Hij gaat met het publiek in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of het nu je moeder, man, broer, dochter of je buurvrouw is. Waarom doe je dat en wat betekent het voor jouw leven? Wie kunnen jou daarbij helpen en wie kun jij inspireren met jouw ervaringen?

Aanmelden
De Meet Up is op maandag 30 maart van 14.00-17.00 uur. De deur is open om 13.30 uur. Locatie: Het Wantijpaviljoen, Wantijpark 1, 3312 AV in Dordrecht. Aanmelden is verplicht en kan alleen via: www.moederaandelijn.nl/dordrecht
                  
Voor meer informatie over de Meet Up kunt u contact opnemen met MEE Mantelzorg. T 078 206 32 02 of E mantelzorg@meeplus.nlDeel dit bericht met je vrienden!