woensdag 25 november 2020

Alles over Dordrecht

De Merwelanden behaalt wederom Goud

20 februari 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De Merwelanden heeft voor de derde keer op rij het Gouden Prezo keurmerk behaald. Hier zijn zij natuurlijk enorm trots op. Daarom wordt het keurmerk op 27 februari aanstaande feestelijk aan De Merwelanden uitgereikt door de burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff en comedian Steven Kazan.

Na de uitreiking zal Steven Kazan de aanwezigen verbazen met zijn show “De jeugd van vroeger”. Met het Gouden Prezo keurmerk toont de Merwelanden aan dat zij een organisatie zijn die kwaliteit levert en afspraken nakomt. Ze bieden verantwoorde zorg en ondersteuning en ze voldoen aan de relevante wet- en regelgeving. Daarnaast toont het aan dat hun cliënten en professionals (meer dan) gemiddeld tevreden zijn;  Zonder tevreden cliënten geen PREZO-keurmerk.

De Merwelanden is een plaats van ontmoeting, waar de mens ertoe doet.

Deel dit bericht met je vrienden!