dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Traditiegetrouw lepelen in het Hemelvaartsweekend

18 februari 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei (Hemelvaart) in het Weizigtpark.  Cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje keert traditiegetrouw terug in het Weizigtpark. Vier dagen lang stimuleren smaakmakers de zintuigen en vullen livebands en ambachtelijke platendraaiers het menu aan. Duik tijdens het vrije Hemelvaartsweekend het Weizigtpark in. De toegang is zoals altijd gratis.
 
Paletprikkels, warme tonen, snuisterijen en koteravontuur
Culinair cultuur snuiven doe je bij Lepeltje Lepeltje. Foodgangers kunnen hun geluk niet op van donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei. Tijdens het Hemelvaartsweekend vult het park zich opnieuw met een breed palet aan smaakvolle gerechten die connaisseurs jaarlijks weet te verrassen. Sfeerverhogende muziek en ambachtelijke platen zetten de juiste toon. De mooie-dingen-markt biedt bijzondere spullen en zelfs de allerjongsten worden in het weekend vermaakt.
 
Meedoen?
Lepeltje Lepeltje werkt graag samen en staat open voor alle leuke ideeën uit de buurt. Wil jij jouw lokale smaaksensaties delen? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek in de plaatselijke kroeg die je graag op het podium van Lepeltje Lepeltje laat klinken? Dan zoekt Lepeltje Lepeltje jouw creativiteit en kookkunde.
 
Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com.
Lokale keukens: http://bit.ly/Foodprogramma2020
Artiesten: http://bit.ly/Muziekprogramma2020
Kinderprogramma: http://bit.ly/KinderProgramma2020
Marktkramers: http://bit.ly/Markt2020
Sfeerbeheerders: http://bit.ly/Vrijwilliger2020

Donderdag 21 mei tot en met maandag 24 mei
Donderdag: 12:00 - 23:00 (Hemelvaart)
Vrijdag 12:00 - 00:00
Zaterdag 12:00 - 00:00
Zondag 12:00 - 22:00
 
Weizigtpark, Dordrecht
Gratis toegankelijk
www.lepeltje-lepeltje.com/dordrecht

Lees meer over:

lepeltje-lepeltje weizigtpark
Deel dit bericht met je vrienden!