Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dordtenaar Rinder Sekeris laat kleinste landelijke krant de vleugels uitslaan'
14feb

Dordtenaar Rinder Sekeris laat kleinste landelijke krant de vleugels uitslaan

DORDRECHT - Het Nederlands Dagblad (ND) onder leiding van de Dordtse directeur Rinder Sekeris slaat nieuwe wegen in om nieuwe lezers te vinden.

Het ND noemt zich de christelijke kwaliteitskrant en doet dat  voor het eerst in een campagne op TV. Daarbij is gekozen voor NPO1 en NPO2.

Sekeris leidt de krant vanuit Amersfoort, maar is ook in Dordrecht actief. Zo is hij voorzitter van het Reformatie Instituut Dordrecht (RID). Daarnaast is Sekeris als voorzitter betrokken bij het kerkblad van de Protestantse kerk Nederland (PKN) in Dordrecht, die overigens nog geen algemene kerkenraad heeft, maar het fusieproces vanuit twee algemene kerkenraden is weer op de rails gezet om tot een lokaal algemeen bestuur te komen.

Het ND volgt als landelijke krant het christelijke nieuws in de breedte.
Samen met hoofdredacteur SJIRK KUIPER geeft de Dordtenaar leiding aan de kleinste landelijke krant van Nederland, die zich ook al jaren op internet ook probeert te onderscheiden. Vorig jaar werd stilgestaan bij 75-jaar geschiedenis. Het ND wil nu als kleine kwaliteitskrant de vleugels uitslaan om zich bekender maken.Deel dit bericht met je vrienden!