donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Persconferentie over de ISU World Cup Finals Shorttrack Dordrecht in het Dordrechts Museum

13 februari 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De persconferentie waarin vooruitgeblikt werd op de ISU World Cup Shorttrack Finals van 14-16 februari in de Sportboulevard Dordrecht was op woensdag 12 februari in het Dordrechts Museum, van 13:00 uur tot 15:00 uur.

Het zo goed als volledige Nederlandse team was hierbij aanwezig:

Mannen: Daan Breeuwsma, Dylan Hoogerwerf, Itzhak de Laat, Sjinkie Knegt en Friso Emons.
Vrouwen: Yara van Kerkhof, Lara van Ruijven, Suzanne Schulting, Rianne de Vries en Xandra Velzeboer.

Coaches: Jeroen Otter, Kip Carpenter.

Foto's: Wim van de Pol.

Nog enkele nagekomen berichten:

ISU World Cup Shorttrack – er zijn nog kaarten beschikbaar voor de vrijdag!
Eerder deze week werd bekend dat Sjinkie zijn rentree zal maken bij de World Cup in Dordrecht. Het wedstrijdprogramma voor de zaterdag en zondag is uitverkocht, maar voor de vrijdag zijn nog tickets beschikbaar. En, de kans is groot dat Sjinkie vrijdagavond de relay rijdt.

Ook Dordtse jeugd beleeft World Cup Shorttrack volop mee
De World Cup is een ware beleving voor duizenden bezoekers, en zéker ook voor de Dordtse jeugd. Op vrijdagochtend 14 februari (tussen 09:30 en 12:15uur) maken ruim 2.200 leerlingen van meer dan 20 Dordtse basisscholen tijdens het Kidsbezoek het evenement zelf mee vanaf de tribune. Vier van deze scholen sluiten op maandag 17 februari hun World Cup beleving wel heel speciaal af. Met een heuse Kidspersconferentie, op de eigen school. Er komen twee rijders van Team NL op bezoek. Tijdens een uur durende persconferentie krijgen de kinderen de kans om de shorttrackers het hemd van het lijf te vragen, handtekeningen te scoren en met hen op de foto te gaan. Kinderen die vervolgens zelf de schaatssport willen ervaren kunnen terecht bij IJssport in Dordt. Dit samenwerkingsverband van drie lokale ijssportverenigingen (IJssportvereniging Alblasserwaard, Kunstrijvereniging de Drechtsteden en Dordrecht Lions) biedt de Dordtse jeugd een vervolgaanbod met gezamenlijke clinics en Schoolsportevenementen.


Lees meer over:

persconferentie shorttrack
Deel dit bericht met je vrienden!