Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Huiskamer- en muziekcafé 'De Vreemde Eend' houdt opruiming'
10feb

De Huiskamer- en muziekcafé 'De Vreemde Eend' houdt opruiming

DORDRECHT - De Huiskamer- en muziekcafé 'De Vreemde Eend' houdt op zondag 16 februari van 14:00 tot 18:00 uur uitverkoop. Het kleine knusse café aan de Bagijnhof 27 is al vanaf begin 2016 gesloten. Het pand is inmiddels opgeknapt en gaat in de verkoop. De eigenaar vindt het nu de tijd om opruiming te houden.

‘De Vreemde Eend’ heeft negen jaar bestaan. Er was veel live muziek, vaak singer songwriter,  maar ook stonden er bands op het podium. Er vonden proeverijen plaats, er waren dichters en filmavonden. Soms organiseerden bezoekers bingo-, karaoke-, bierfest- en Halloweenavonden. Er waren speciaalbiertjes en rutte likeuren en koffie verkrijgbaar. ’s Winters was het goed toeven bij de grote houtkachel.

De Vreemde eend was destijds een uit de hand gelopen hobby, volgens één van de eigenaren. Ze hadden naast hun café ook een reguliere baan en wilden op een gegeven moment  meer tijd hebben voor gezin, familie, vrienden en hobby’s en liefhebberijen.

De volgende zaken gaan zondag in de opruiming: de drankvoorraad, glaswerk, huisraad, boeken, kleding, antiek, curiosa, vintage, keukengerei en kinderspeelgoed. Je kan er voor de laatste kleer een drankje doen.Deel dit bericht met je vrienden!