Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Multicopy met vestiging in Dordrecht in Top 10 grootste bedrijven'
06feb

Multicopy met vestiging in Dordrecht in Top 10 grootste bedrijven

DORDRECHT - Multicopy Bergen op Zoom, Breda, Dordrecht, Roosendaal, Schiedam en Spijkenisse in Top 10 van grootste bedrijven. Tijdens de 24e Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen is de Top 10 bekendgemaakt van de grootste en snelstgroeiende bedrijven binnen de Multicopy keten. Ook Multicopy Bergen op Zoom, Breda, Dordrecht, Roosendaal, Schiedam en Spijkenisse van ondernemer Edgar Otte behoren tot de top.

“We merken dat onze strategie om te veranderen in Multicopy The Communication Company echt werkt”, zo begon Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy Nederland. “In de Top 10 staan bedrijven die veel meer doen dan druk en print door met multimediale communicatieoplossingen voor hun klanten komen. Dat biedt zelfs in een nog steeds dalende grafische markt juist die extra kansen om te groeien. In omzet, in kwaliteit van de diensten en ook in plezier in het werk.”

Topondernemers
Don Lowe, president en CEO van Franchise Services in Amerika: “Ondernemers als Edgar Otte maken echt een verschil. Zij zijn succesvol omdat zij in moeilijke tijden durven te veranderen. Van copy en print naar een allround communicatiebedrijf dat de klanten breed ondersteunt. Van advies tot uitvoering. Dat geeft nieuwe energie en inspiratie. Dat merken klanten. Dat is precies de reden waarom wij met vol vertrouwen de toekomst ingaan.”

Ondernemer Edgar Otte: “We zijn een grote organisatie van zelfstandige bedrijven. Tot de top daarvan te horen is natuurlijk een grote eer. Vanzelfsprekend had ik dat niet bereikt als ik geen geweldig team mensen had. Continu investeren in kennis, creativiteit en talent is enorm belangrijk. Voor ons is digitaal – zoals websites, apps en e-mailings – inmiddels net zo belangrijk als druk en print. Maar ook sign, direct mail, promotionele acties... We bedenken en leveren echt alles waarmee onze klanten hun communicatiedoelen kunnen bereiken.”

Inspiratie Award
Edgar Otte viel nog meer in de prijzen. Met zijn vestiging in Roosendaal heeft hij ook de prestigieuze Inspiratie Award gewonnen.

“Met de inspirerende inrichting van de nieuwe locatie van Multicopy Roosendaal wint zijn team het vertrouwen van de klant. Inspiratie geven is dan ook wat succesvolle bedrijven tot een kernactiviteit hebben gemaakt. Daarin moet je investeren. In locatie, in eigen talent, in creativiteit en kwaliteit. Deze vestiging heeft dat in 2019 uitmuntend gedaan. ”Aldus President en CEO van Franchise Services in Amerika, Don Lowe.

Onderschrift foto
Edgar Otte heeft zijn Top 10 en Inspiratie Award ontvangen uit handen van Annette Dales, algemeen directeur Multicopy Nederland (links), en Jan Withaar, oud-directeur Franchise Services Europe (rechts). Foto: Robert AartsDeel dit bericht met je vrienden!