zaterdag 22 januari 2022

Alles over Dordrecht

Mogelijk incident tussen fietsers op de Merwedestraat

6 februari 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op dinsdagochtend 4 februari, tussen 06.45 en 07.00 uur, kwam er bij de politie Dordrecht een melding binnen over een naar wat eerst leek gevallen fietser op het fietspad. Deze fietser werd gewond aangetroffen door passanten op de Merwedestraat, ter hoogte van de moskee.

Uit het onderzoek en camerabeelden die reeds in bezit van de Politie zijn lijkt er mogelijk nog een partij betrokken bij dit incident, waardoor de fietser, die vanaf de N3 richting de stad fietste, gewond is geraakt.

De politie is daarom op zoek naar getuigen die hebben gezien wat er is voorgevallen.

Specifiek zijn ze daarbij op zoek naar de mogelijk andere betrokken fietser. Diegene reed rond dit tijdstip op het fietspad, maar fietsend vanuit de stad (tegen de richting in) naar de N3 toe.

Heeft u informatie of bent u mogelijk de betrokken fietser. Dan is het verzoek om contact op te nemen met de politie van Dordrecht. Dit kan via 0900-8844, via www.politie.nl of via een privebericht. Het registratienummer van de zaak betreft 2020036985.

Lees meer over:

fietspad Merwedestraat
Deel dit bericht met je vrienden!