Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Appartementen en woningen Kromhout/Warmoezierspad stapje dichterbij

30 januari 2020

DORDRECHT - De gemeente heeft de herziening van het bestemmingsplan Kromhout-Warmoezierspad goedgekeurd. De kantoren waar eerst het Arbeidsbureau en Bureau Jeugdzorg gevestigd waren, staan al een tijdje leeg. Het kantoor op de hoek kan door de herziening gesloopt worden. Het deel van het kantoorgebouw dat niet wordt gesloopt, wordt heringericht met 20 appartementen. Daarnaast worden 15 nieuwe woningen in diverse categorieën gebouwd.

Om overlast tegen te gaan, als slapen en urinueren, is de benedenruimte afgetimmerd met houten platen, waar een graffity is aangebracht. De anti kraak bewoners, die een tijd in de kantoren hebben gewoond, hebben al enkele jaren terug moeten verhuizen.

Deel dit bericht met je vrienden!