Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Fusie tijdschriften Dordrecht Monumenteel en Dordts Geboren

29 januari 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Inhoudelijk kwamen deze twee tijdschriften steeds meer naar elkaar toe. Om die reden is ook besloten dat de tijdschriften Dordrecht Monumenteel en Dordts Geboren zullen worden samengevoegd tot één Dordts cultuurhistorisch magazine.

Vanaf april komt het vier keer per jaar uit. Het was gratis en het blijft gratis, daarbij gesteund door de vele Vrienden van het Augustijnenhof die dit met als sponsoren mogelijk maken.

Bent u nog geen 'Vriend van het Augustijnenhof'?  Klik dan hier.

Voorjaarsprogramma workshops en cursussen
Wij wijzen u op ons cursusprogramma van Documentatie- en Kenniscentrum Augustijnenhof voor het eerste halfjaar van 2020. Henk Mesman doet op 19 februari de aftrap met de interessante workshop Herkennen van Franse bouwstijlen in Dordrecht. In een middagvullend programma gaat u na het theoretisch deel met hem de stad in, om het geleerde in de praktijk te brengen.

Van februari t/m april zijn er de workshops ‘Zoeken in het kadaster’ (het Augustijnenhof heeft toegang tot de kadastrale archieven van geheel Nederland!), ‘Leren digitaal zoeken op Internet’ en ‘Waar woonden mijn Dordtse voorouders?' Arno de Grauw geeft vanaf 14 maart weer de door al velen met succes gevolgde cursus ‘Genealogie voor Beginners'.

Doet u ook mee? Klik hier voor informatie en inschrijven.

Met vriendelijke groet,
Documentatie- en Kenniscentrum Augustijnenhof

Lees meer over:

magazine augustijnenhof
Deel dit bericht met je vrienden!