Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Sportraad weer op volle sterkte

28 januari 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De Sportraad Dordrecht telt sinds deze week weer zeven leden. De Sportraad Dordrecht is een onafhankelijk adviesorgaan dat de gemeente gevraagde en ongevraagde adviezen geeft over sport in de stad. De Sportraad kijkt daarbij altijd naar het collectieve belang van alle sporters en sportaanbieders in Dordrecht.

De sportraad bestaat uit:
• Peter Bouman (korfbal, oud-voorzitter Sporting Delta)
• Leora Donk (oud-topvolleybalster)
• Arjan Hamberg (brede bestuurlijk maatschappelijke ervaring, waaronder in de lokale politiek)
• Jan van Haren (derde termijn in sportraad, afkomstig uit atletiek en onderwijs)
• Claudia Scheepers (hockey, manager in onderwijs)
• Voorzitter John Streng (volleybal, oud-voorzitter Next Volley)
• Rob Weeda (onderwatersport, brede bestuurlijke ervaring)

Vraagstukken
De gemeente en Sportraad Dordrecht hebben donderdag 23 januari een samenwerkingsovereenkomst getekend. Wethouder Marco Stam is blij dat de Sportraad weer op volle kracht is. ,,Er spelen op het moment veel zaken op sportgebied. Denk alleen al aan de sportparkenvisie. Het is goed dat de sportraad op dit soort zaken adviseert. En het is nog mooier als ze ook zelf vraagstukken op tafel leggen."

Deel dit bericht met je vrienden!