Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Extra kaarten beschikbaar voor One Night Only - Elvis

27 januari 2020

DORDRECHT - Goed nieuws voor de Elvis fans, die nog geen kaartje hebben voor de Kunstmin productie One Night Only - Elvis. Omdat het evenement was uitverkocht, is deze verplaatst naar een grotere zaal. Dat betekent extra kaarten.

In de Kunstmin productie ‘One Night Only’ presenteren programmamaker, encyclopist en journalist Kees Thies en singer-songwriter Francesco Daniël onvergetelijke helden uit de rock & roll- en muziekhistorie. De eerste editie in november, bracht een ode aan The Beatles. Dit keer staat Elvis centraal, oftwel The King of Rock & Roll. Verwacht herinneringen, anekdotes, lievelingsnummers, filmpjes, eigen interpretaties en natuurlijk heel veel muziek.

De avond wordt begeleid door een topband met Dordtse roots onder leiding van Maarten Teekens, aangevuld met een aantal fantastische gastvocalisten, zoals The Wanderers (featuring Govert vd Kolm),Vera Baldé, Francesco Daniël, Femke Groeneveld en Kees Elsman.

One Night Only - Elvis is op donderdag 30 januari en begint om 20:00 uur. Het vindt plaats in het Energiehuis aan de Noordendijk 148. Kijk hier voor meer info.

Deel dit bericht met je vrienden!