Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

De nieuwe Dubbeldammer op Facebook

27 januari 2020 (door Paul Seesink)

DORDRECHT -

De nieuwe Dubbeldammer
verschijnt vijf maal per jaar in het Dordtse Dubbeldam. Dit betekent dat deze wijkkrant ruim om de tien weken bij de bewoners in de bus valt. De redactie van deze papieren krant kan daarin geen kortstondig actueel nieuws opnemen. Zij vond het daarom tijd worden dat De nieuwe Dubbeldammer haar eigen gezicht ging tonen op het digitale sociale medium Facebook. Sinds 1 januari van dit jaar is dat een feit. Dubbeldammers kunnen nu actuele berichten ook op de Facebook-pagina van hun wijkkrant laten plaatsen. De redactie, inmiddels met twee leden uitgebreid, zal hiertoe in de eerstkomende papieren uitgave een bericht met oproep publiceren. Dubbeldams nieuws en activiteiten, bestemd voor de digitale pagina kunnen aan de redactie doorgegeven worden via denieuwedubbeldammer@gmail.com.

Deel dit bericht met je vrienden!