Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Zaterdag 8 februari laatste feest bij dansclub Beneej met o.a. Gio en Just Me

25 januari 2020

DORDRECHT - Op zaterdag 8 februari vindt het laatste feest plaats bij dansclub Beneej aan de Tolbrugstraat Landzijde 6. De club opende 15 juni 2018 en veel jongeren vonden hier hun vertier. Speciaal voor deze avond staat de meest geboekte artiest van Beneej, Gio op de planken, verder DJ Just Me en anderen.

Omdat de  magazijnen leeg moeten is er op alle flessen 20% korting, en op de avond zelf zijn er ook diverse aanbiedingen.

Na een kleine verbouwing gaat Club Roy half februari verder, op de plek waar nu Beneej zit. De nieuwe club wordt iets sjieker dan Beneej en ook meer voor 21+. Maar soms gaan er ook 15+ feesten plaatsvinden. Qua muziek moet je denken aan house, all round, hardstyle, dance en club.

Het laatste feest van Beneej is van 23:00 tot 05:00 uur. De entree is gratis. Leeftijd: 18+, I.D.Verplicht.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!