Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Zaterdag 25 januari ontvangt Ben Corino Hans Huisman als hoofdgast in Studio de Witt

24 januari 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Zaterdag 25 januari ontvangt Ben Corino Hans Huisman, ondernemer en eigenaar van Avant webdiensten, als hoofdgast. In de regio Drechtsteden exploiteert hij digitale steden Dordrecht.net, Zwijndrecht.net, Sliedrecht.net, Papendrecht.net, Alblasserdam.net en Ambacht.net.

Ondernemen in de digitale nieuwe en informatie-wereld van vandaag neemt tegenwoordig een vlucht. Hierover gaat Ben Corino het gesprek aan met Huisman.

In het Tweede uur is er aandacht voor de actualiteit van deze week uit Dordrecht en de Drechtsteden.
Dichter van Dienst is Jehanne Hulsman

In het derde uur aan de Politieke stamtafel aandacht voor de politiek uit Dordrecht en de Drechtsteden

Het radioprogramma Studio De Witt is iedere zaterdag live te beluisteren op Drechtstad FM:
Studio De Witt is van 10.00 tot 13.00 uur te beluisteren bij Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), Kanaal 951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Papendrecht FM:
De radiozender van RTV Papendrecht is te beluisteren op: luister live via de RTV Papendrecht app, te downloaden via de portals van Google en Apple, 105.0 Mhz in de ether, 105.9 Mhz op de Papendrechtse analoge kabel, kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL) en kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort.

Deel dit bericht met je vrienden!