Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Studenten DaVinci College ontwerpen ansichtkaarten voor Dochters van Dordrecht

24 januari 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Studenten van de afdeling Art & Design van het DaVinci College hebben voor het voor het project Dochters van Dordrecht en het Festival Dochters van Dordrecht mooi en bijzonder PR materiaal ontworpen. Dat we gaan gebruiken.

Op basis van gesprekken met Platform Vrouwen Kunnen Alles en de coordinator Dochters van Dordrecht zijn de studenten enthousiast aan de slag gegaan. 8 Vrouwen en 2 mannen. Er kwamen hele verschillende ontwerpen tevoorschijn, die we allemaal gaan gebruiken.

Ook is het nieuwe logo voor Dochter van Dordrecht ontworpen: DvD, met een knipoog naar het logo van Dordrecht.

Hier alvast een voorbeeld (met Dochter van Dordrecht Lenie Dicke) van Melanie den Breejen.
De studenten ontwerpen ieder een eigen kaart met apart ontwerp en hun naam erop. De studenten komen ook allemaal op het Festival Dordrechts van Dordrecht op zondagmiddag 8 maart 2020 van 12 - 15 uur. Daar kunnen bezoekers kennis met de studenten maken en in gesprek gaan over hun ontwerpen.

Deze kaarten komen binnenkort overal en op het Festival te liggen. Om mee te nemen…
Dochters van Dordrecht | Vrouwen Kunnen Alles
Coordinator: Jacqueline van den Bergh - 06 255 73 500

Deel dit bericht met je vrienden!