Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Elena Delights, met snoep en noten, geopend aan de Spuiweg

23 januari 2020

DORDRECHT - Vorige week is Elena Delights geopend aan de Spuiweg. Het winkeltje valt helaas niet erg op tussen de wat schreeuwerige etalages eromheen. Het is een Syrische snoep- en notenwinkel. Je kunt hier terecht voor noten, snoep en chocolade en andere goederen uit Syrië, Turkije en andere landen.

In de winkel vindt je baby douche artikelen, Turkish delight, tafelkleden, Oosterse canvasschilderijen, wortelsnoep, diverse soorten noten als pistache en cashewnoten en zoetigheden als gedroogde ananas, mango, papaya en rozijnen, om maar wat dingen te noemen.

Elena Delights is gevestigd aan de Spuiweg 54. De openingstijden zijn: maandag van 12.45 tot 17.00 uur. Dinsdag tot met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

Deel dit bericht met je vrienden!