Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Op blind date in Bibliotheek Crabbehof: Laat je verrassen in de maand van de liefde

22 januari 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Een blind date is altijd spannend, maar toch wel heel erg leuk! Daarom kun je de hele maand februari op blind date in Bibliotheek Crabbehof. Niet met andere boekenverslinders, maar met een romantisch boek uit onze collectie. Er staat een tafel vol ingepakte boeken klaar, zodat de lezer géén idee heeft welk boek mee naar huis gaat. Zo willen we iedereen verleiden om eens andere auteurs te ontdekken en nieuwe leesinspiratie op te doen. Kom je ook langs?

Tot ziens in Bibliotheek Crabbehof!

Over de Bibliotheek AanZet
Boeken lenen? Ja, dat kan natuurlijk bij ons. Maar je kunt bij de Bibliotheek AanZet ook terecht om Nederlands te oefenen, om te leren hoe je een DigiD aanvraagt en verhalen te horen én te vertellen. Het is een eigentijdse plek waar je jezelf kunt ontwikkelen op welk gebied dan ook. Kom ook eens naar een maatschappelijk debat of schrijf je in voor een cursus. Of meld je aan als vrijwilliger en help anderen op weg met jouw kennis. Laat je inspireren op www.debibliotheekaanzet.nl en stap gewoon eens binnen. 

Praktische informatie
Wat:  Op blind date in de bieb
Wanneer: de hele maand februari | tijdens openingstijden
Waar:  Bibliotheek Crabbehof

Lees meer over:

bibliotheek blind date
Deel dit bericht met je vrienden!