Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Vintage Kilo Sale komt naar Dordrechts Museum

21 januari 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - In het kader van de tentoonstelling 'Slow Fashion' wordt op zaterdag 25 januari de Vintage Kilo Sale georganiseerd in het Dordrechts Museum. De sale heeft al veel locaties in Nederland aangedaan, maar nooit eerder was een museum decor voor dit evenement. In de Schoumanzaal gaat het spektakel met honderden vintage items plaatsvinden. Denk aan flanellen shirts, mantels, jurken, truien, vesten, (fake) bontjassen, leer, denim, blouses en nog veel meer. Perfect voor het winter seizoen!

Hoe je vintage per kilo shopt? Je speurt door de rekken, tot je de items ziet die je moét hebben. Vervolgens pas je de items en als je tevreden bent kun je ze afwegen en betalen per kilo. De prijs is €20,- per kilo. Bij je aankoop op de Vintage Kilo Sale ontvang je een voucher waarmee je €3,- korting krijgt op een combi-ticket voor de tentoonstelling 'Slow Fashion' in het Dordrechts Museum en Huis Van Gijn (normaal €18,- op vertoon van de voucher €15,-).

Op deze dag zijn er meerdere slow fashion activiteiten in het museum. In de Remake Studio op zaal geven de dames van Wereldwijven Ateliers je meegenomen kledingstuk een tweede leven. Samen met jou gaan ze de kleding aanpassen of repareren. Ze helpen bijvoorbeeld vlekjes verdoezelen op je dierbare kledingstuk door eroverheen te borduren.

PRAKTISCH
WANNEER: zaterdag 25 januari van 11:00 t/m 16:00 uur
WAAR: Dordrechts Museum, Schoumanzaal, Museumstraat 40
ENTREE: gratis - via ingang Art & Dining(!)
BETALING: Pin & Contant
WAT: 70s, 80s, 90s vintage kleding
KILO: kiloprijs €20,-

Lees meer over:

museum slow fashion
Deel dit bericht met je vrienden!