Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Winnaars ROCK-voorronde Grote Prijs van Dordt

20 januari 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Afgelopen zaterdagavond vond de tweede ronde van de Grote Prijs van Dordt BANDS plaats in de categorie ‘ROCK’. Dit zijn de winnaars:

The Ft - juryprijs
De bij velen bekend als de huisband van Café De Vrijheid heeft de juryprijs gewonnen. De jury was overtuigd van hun originele sound, melodiëen, zangstem én creatieve vondsten in de songs.
Met hun zelf omschreven elastic rock (ze binden zich niet aan één genre) én de bevestiging van de jury gaan ze zelfverzekerd de finale in. Deze vindt plaats op 9 mei 2020 in de Power Stage van Bibelot.

The Meadows – publieksprijs
De publieksprijs is gepakt door The Meadows, een rockband uit de polder van Ottoland die een aardige fanbase heeft weten mee te krijgen. Die fanbase schreeuwde de dB-meter het rood in en bracht The Meadows de halve finaleplek!
Deze halve finale vindt plaats op zaterdag 11 april in de Popcentrale.

Prijzenpakket
De deelnemende bands hebben iets om hun best voor te doen: in de finale zijn er interessante prijzen te winnen die de carrière van artiesten een boost kan geven, zoals bijvoorbeeld festivaloptredens op Wantijpop, Big Rivers en Noordpark Festival, twee dagen studiotijd bij ProSound Studio, optredens in Bibelot en de Popcentrale, een promopakket met o.a. een backdrop, een professionele artist fotoshoot een interview met 3voor12 Dordrecht en nog veel meer!

Beeldmateriaal: Winnaars The Meadows (Fotograaf Danny van der Weck)

Deel dit bericht met je vrienden!