Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Zaterdag 18 januari ontvangt Ben Corino de in Dordrecht geboren en getogen Timothy van der Holst

17 januari 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Zaterdag 18 januari ontvangt Ben Corino  de in Dordrecht geboren en getogen Timothy van der Holst, ook wel bekend als Phil Martin, de inspirator en drummer van The Jazzinvaders ook bekend van Laura & The Vipertones. Speelde met bekende Jazzmusici en drijft samen met zijn partner Daantje in Dordrecht het populaire Vega restaurant Daantje food & drinks.

Ook geeft hij muziekles en houdt hij zich bezig met de Jazz programmering van muziekpodium DJS. Gedrevenheid en perfectie kenmerken Timothy en de lat ligt voor hem hoog. In deze uitzending praat Ben Corino met hem over zijn muziek, zijn bands, het muziekpodium DJS en natuurlijk de culinaire kant van zijn leven. Het Vega restaurant van Daantje heeft nog grootse plannen en ambities.

In het Tweede uur is er aandacht voor de actualiteit van deze week uit Dordrecht en de Drechtsteden

Met oa:
- Petra Reijnhoudt van het Onderwijsmuseum en Gertjan Kleinpaste van Dordttalk over ‘Talk & Toast’.
- Een nieuw project van Dordttalk in samenwerking met het museum
- Wantijbrug afgesloten maar de fiets mobiliteit HUB werd vrijdag op de parkeerplaats van Amstelwijck gepresenteerd. Een verslag.

Dichter van Dienst is Maria Ros
In het derde uur aan de Politieke stamtafel aandacht voor de politiek uit Dordrecht en de Drechtsteden

Het radioprogramma Studio De Witt is iedere zaterdag live te beluisteren op Drechtstad FM:
Studio De Witt is van 10.00 tot 13.00 uur te beluisteren bij Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), Kanaal 951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Papendrecht FM:
De radiozender van RTV Papendrecht is te beluisteren op: luister live via de RTV Papendrecht app, te downloaden via de portals van Google en Apple, 105.0 Mhz in de ether, 105.9 Mhz op de Papendrechtse analoge kabel, kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL) en kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort.

Lees meer over:

jazz studio de witt
Deel dit bericht met je vrienden!