Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Website N3werkzaamheden.nl live

15 januari 2020 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Vandaag is de nieuwe website N3werkzaamheden.nl live gegaan over alle werkzaamheden op en rond de N3 bij Dordrecht. Op dit moment ligt de focus vooral op de renovatie van de Wantijbrug in de N3.

Dagelijks gaan hier zo’n 68.000 voertuigen overheen. Vanaf 19 januari a.s. 19.00 uur kan dit niet meer. Dan gaat de Wantijbrug tot en met 3 april 10 weken dicht voor het meeste verkeer vanwege de renovatie. Fietsers, voetgangers, openbaar vervoer en hulpdiensten mogen nog wel over de brug.

Kijk voor alle informatie over te verwachten hinder en alternatieven op N3werkzaamheden.nl.

Zie ook:

Lees meer over:

website live n3werkzaamheden
Deel dit bericht met je vrienden!