Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Uitgaansgelegenheid en dansclub Beneej stopt, Club Roy neemt het over

13 januari 2020

DORDRECHT - De uitgaansgelegenheid en dansclub Beneej stopt per 8 februari. Club Roy gaat hier half februari verder. De nieuwe club wordt iets sjieker dan Beneej en ook meer voor 21+. Maar soms gaan er ook 15+ feesten plaatsvinden. Qua muziek moet je denken aan house, all round, hardstyle, dance en club.

Club Roy wil meer doelgroepen aanspreken in Dordrecht. De feesten zullen vooral gericht zijn op 21+. Maar omdat de eigenaar natuurlijk ook ooit 15 geweest is, zal hij zo nu en dan op de vrijdagen een 15+ feest geven. De club moet te vergelijken zijn met die in de omgeving van Breda en Rotterdam.

Als Beneej dichtgaat, gaat er een kleine verbouwing plaatsvinden. Veel gaat er niet veranderen, maar de entree gaat op de schop, zodat  duidelijk wordt, dat op deze locatie een club zit. 

Naast de club, zal er een café geopend worden, die tot 05.00 uur open is. Je kan dus kiezen of je naar de club komt of aan de bar gaat hangen in het café.  Daarnaast kun je de clubzaal en het cafégedeelte voor verjaardagen en dergelijke afhuren.

Roy is te vinden aan de Tolbrugstraat Landzijde 6. De openingstijden worden: elke vrijdag en zaterdag open van 23.00 tot 5.00 uur. De andere dagen is de club dicht.

Deel dit bericht met je vrienden!