Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Restaurant LEO wordt op 15 januari officieel geopend.

13 januari 2020

DORDRECHT - Op de plaats waar eerst Bellissimo zat, op het Leerpark, kun je nu restaurant LEO vinden. In het afgelopen najaar is hier flink verbouwd en op 2 december ging het restaurant open. Woensdag 15 januari vindt de officiële opening plaats.

LEO heeft een eigentijdse uitstraling. Je kunt hier terecht voor koffie, een zakelijke lunch, etentje met de familie of een gezellige borrel. Hoofdgerechten bij LEO zijn bijvoorbeeld: Pasta tagliatelle, Runderbavette “Grain fed“ met geroosterde paddenstoelen, Leo’s Burger met paardengehakt en Leo’s saus, Kipsaté met zoetzure komkommer en frites, Zeebaars-sesam met zeewier en saffraan saus en Quiche met geitenkaas walnoten en tomaat.

Verder zijn er soepen, diverse belegde broodjes, borrelhapjes als brood met hummus, Leo’s olijven en boter en Nachos. Ook zijn er volop lunchgerechten als Boerenomelet,  Clubsandwich met tramezzini gerookte kip, spek, tomaat en mayonaise, Pikante kip met naanbrood, rucula, paprika en rode ui, 12 uurtje met soep, kroket en sandwich tonijnsalade, WrapPulled Pork met bbq–chutney en vegan salad met brood en boter.

De naam LEO staat voor Leren, Eten en Ontmoeten. Naast dat je er kunt eten en elkaar ontmoeten, is ook onderwijsleerbedrijf. Studenten van de horeca- en hospitalityopleidingen van het naastgelegen ROC Da Vinci College leren bij LEO hun vak in de praktijk. Zij werken en leren daar samen met de vaste medewerkers van het restaurant.

LEO is gevestigd aan de Leerparkpromenade 100. De openingstijden zijn: maandag tot met vrijdag van 9:00 - 20:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn ze gesloten.

Deel dit bericht met je vrienden!