Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Damesmodeketen DIDI is failliet en is mogelijk nog maar zes weken open

9 januari 2020

DORDRECHT - De damesmodeketen DIDI is failliet, maakte de curator op dinsdag 7 januari bekend. De keten kreeg eerder uitstel van betaling en de webwinkel was al uit de lucht gehaald. De winkel blijft nu nog zo'n zes weken geopend, meldde de curator Tineke Wolfswinkel aan NU.nl. Er wordt intussen naar een nieuwe koper gezocht. Het kan dus zijn, dat je Didi binnenkort niet meer aantreft in de Drievriendenhof 4 in Dordrecht, waar DIDI een winkel heeft.

DIDI richt zich met een eigenzinnig Nederlands mode- en lifestylemerk vooral op vrouwen van middelbare leeftijd. De keten bestaat zo'n veertig jaar en heeft ruim tachtig winkels in Nederland.

Reden voor het faillissement, zegt Wolfswinkel, is de moordende concurrentie op internet. Verwacht overigens geen koopjes. Als de winkel overgenomen wordt, wil de curator geen totaal leeg verkochte zaak achterlaten.

Deel dit bericht met je vrienden!