Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Damesmodezaak CaLinda’s verhuist van Vriesestraat naar Kijkduin

2 januari 2020

DORDRECHT - Damesmodezaak CaLinda’s was tot gisteren te vinden aan de Vriesestraat, maar zijn nu verhuisd. En niet echt voor de deur. De nieuwe vestiging komt aan het strand in Kijkduin. Verschillende trouwe bezoekers van de winkel hebben al toegezegd langs te zullen komen bij hun nieuwe zaak. Ook on-line blijft de winkel open.

“Wij gaan jullie heel erg missen, maar hopen absoluut dat we jullie weer ergens tegen komen”, geven Corjan en Linda aan op facebook.  “De webshop blijft bestaan, de Ibiza fairs gaan straks in het voorjaar ook weer van start en anders zeker wel over een tijdje in "ons" Nieuw Kijkduin. Bedankt voor een SUPER mooie tijd in de Vriesestraat en onthoudt dat dit het leukste straatje van Dordrecht blijft. We zien jullie snel weer. Heel veel liefs.”

CaLinda's biedt kleding voor de stoere, maar charmante vrouw van deze tijd met een vleugje klasse. Het merendeel van hun kleding is afkomstig uit Spanje en in de stijl van Ibiza. Ook vind je bij hen diverse modeaccessoires zoals tassen, shawls en sieraden. De nieuwe winkel in Nieuw Kijkduin staat nog in de steigers. Je kunt hun facebookpagina in de gaten houden over de ontwikkelingen.

Deel dit bericht met je vrienden!