donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

“So What! op ATOS Radio en Papendrecht FM luistert 2019”

16 december 2019 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Het muziekjaar 2019 bracht veel moois in de jazz-, soul- en world muziek. Ook het festivalseizoen was er één om je vingers bij af te likken. Wat is het beste jazz- soul- en worldmusic album? Welke nieuwe bands of  albums verschenen dit jaar in de Drechtsteden? Welk concert of festival had je niet willen missen? Het muziekprogramma ‘So What!’ op ATOS Radio en Papendrecht FM zet alles op een rijtje in het Jaaroverzicht 2019 onder de titel “So What! luistert 2019”.
 
Donderdag 19 december presenteren Berny Manspeaker en Ben Korzelius van 18:00 tot 20:00 uur hun persoonlijke keuze uit de beste albums, de mooiste concerten en het belangrijkste muzieknieuws uit 2019. Ook interviews met bassist Niels Sas van de nieuwe jazzformatie Nillich en vaste luisteraar Paul Rath is te gast om zijn beste album van dit jaar toe te lichten. Techniek is in handen van Jonathan Tetteh.

‘So What!’ is een wekelijks muziekprogramma op ATOS Radio en Papendrecht FM met actuele jazz, soul, world muziek, concertagenda en muzieknieuws. Luisteren kan via livestream op www.atosrtv.nl, gratis apps downloaden ‘Tune-in’ en ‘De Lokale Omroep’.

Via ether en kabel: Zwijndrecht en H.I. Ambacht: ether 106.1 FM kabel 105.9 FM, Heerjansdam: ether 106.8 FM kabel 105.9 FM en Dordrecht & Drechtsteden: ether 106.1 FM. Papendrecht FM via livestream op www.rtvpapendrecht.nl

Digitaal: via tv en radio bij Ziggo, KPN, XS4ALL, Telfort, XMS, Edutel, Tele 2, T-Mobiel thuis, Solcon, Fiber.nl en Stipte

Ether en kabel: Dordrecht & Drechtsteden en de Alblasserwaard:
FM 105.0 Mhz / kabel FM 105.9 Mhz.

Lees meer over:

Drechtstreek atos radio
Deel dit bericht met je vrienden!