maandag 21 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht houdt sprankje hoop op nieuw onderkomen

15 december 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De gemeenteraad van Dordrecht gaat in het nieuwe jaar nogmaals luisteren naar de plannen van FC Dordrecht rond de ontwikkeling van sportpark Krommedijk.

FC Dordrecht gaat op 8 januari bij de gemeente langs om te praten over het plan. Een week later, op 15 januari, wordt het ontwikkelingsplan opnieuw door de gemeenteraad besproken. Daardoor mag FC Dordrecht hoop blijven houden op een vernieuwd onderkomen.

Eerder wees de coalitie van de gemeente Dordrecht de plannen van FC Dordrecht om de Krommedijk te vernieuwen af. FC Dordrecht benadrukt dat de garantstelling van 17,5 miljoen euro niet alleen voor het stadion is, maar voor de ontwikkeling van het gehele gebied op sportpark Krommedijk.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!