Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Missie Dordt lanceert metwievierjijkerst.nl'
11dec 2019

Missie Dordt lanceert metwievierjijkerst.nl

DORDRECHT - Opnieuw zijn de deuren van Time-Out aan de Grotekerksbuurt 44 geopend tijdens de Dordtse Kerstmarkt. Missie Dordt lanceert voor dit evenement een unieke campagne: metwievierjijkerst.nl.

Time-Out
Tussen de drukte van alle kramen kun je bij ons even op adem komen. Een kop koffie drinken, even bijpraten en om echt tot rust te komen een bezoek brengen aan onze Kerstkapel. Ontdek het daar: met wie vier jij kerst?

Kaartspel
Op de tafels liggen kaarten van het unieke spel metwievierjijkerst.nl. Leuk om met elkaar in gesprek te raken over zaken waar je normaal niet zo snel over spreekt. Bijvoorbeeld: hoe zou je Kerst vieren als alles mogelijk was?

Kapel
Al meer dan vijf jaar wordt er speciaal voor de Dordtse Kerstmarkt een sfeervolle interactieve tentoonstelling ingericht op de vide van de Grotekerksbuurt 44, voor de jaarlijks duizenden bezoekers een verrassende plek van rust en inspiratie.

Website
Al nieuwsgierig geworden? Loop gewoon eens even binnen. Alle bezoekers aan Time-Out krijgen gratis een exemplaar van het kaartspel metwievierjijkerst.nl.

Deze is overigens ook te bestellen via de website www.metwievierjijkerst.nl. Zolang de voorraad strekt.Deel dit bericht met je vrienden!