vrijdag 18 september 2020

Alles over Dordrecht

Bibelot en Big Rivers gaan intensief samenwerken

10 december 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Poppodium Bibelot en het Big Rivers festival slaan de handen ineen. De Dordtse organisaties gaan nauwer samenwerken om nog meer bekende popartiesten naar de stad te kunnen halen. De directeuren van beide organisaties ondertekenden hiervoor een overeenkomst.

Bekende artiesten
Het Dordtse poppodium onderhoudt gedurende het jaar nauwe banden met de boekingskantoren waar grote artiesten bij aangesloten zijn. Programmeur Hans van Dokkum gaat nu ook artiesten boeken voor Big Rivers Festival 2020. In de Main Stage, een zaal met een capaciteit van 800 bezoekers, programmeert Van Dokkum artiesten als Davina Michelle, De Dijk, Kim Wilde, Douwe Bob, Waylon, Delain en Merol.

Verleden
Big Rivers en Bibelot werken al jaren op diverse manieren samen. Zo vindt elk jaar in maart in het Dordtse poppodium ‘Big Rivers Indoor’ plaats. Veel vrijwilligers zijn voor beide organisaties actief. Directeur-bestuurder van Stichting Big Rivers is Bas de Zwart: "Logisch toch, dat het grootste festival van Dordrecht en het grootste poppodium van de regio intensiever gaan samenwerken?"

Gezamenlijk doel
David van Wijngaarden, directeur van Bibelot, is erg blij met deze samenwerking: ‘Onze programmeur kan artiesten op deze manier meer mogelijkheden bieden. Gezamenlijk worden we een aantrekkelijkere partij voor de grote namen uit de Nederlandse popmuziek om mee samen te werken. Zowel Big Rivers als Bibelot zullen daarvan de vruchten plukken.’
De intentie van beide partijen is om de samenwerking na 2020 voort te zetten.

Onderschrift foto: Van links naar rechts: Big Rivers-festivaldirecteur Liselotte Gatzen, directeur-bestuurder Bas de Zwart, Bibelot-directeur David van Wijngaarden

Lees meer over:

bibelot big rivers
Deel dit bericht met je vrienden!